default-header
Home Over ons

Over ons

Kinderopvang ’t Egeltje staat voor persoonlijke aandacht en veel buitenlucht. Spelen in de natuur is goed voor kinderen. Ze leren ervan en genieten van de frisse lucht. In 2010 startte Ivon Kuijpers-Egelmeers een kinderdagopvang aan huis. Na vier jaar werkervaring op te hebben gedaan in een kinderdagverblijf besloot ze haar eigen weg te kiezen. Betere opvang, meer aandacht voor het kind en heel veel naar buiten. Dat was het startpunt voor kinderdagverblijf ’t Egeltje in Keldonk.

Inmiddels bestaan we ruim 13 jaar en bieden we dagopvang aan voor kinderen uit Keldonk en omliggende dorpen. In 2017 startten we met de buitenschoolse opvang bij Basisschool Antonius. En in 2023 startte we een nieuwe locatie kinderopvang ‘De Zee-egeltjes’, bij de Antoniusschool in Keldonk.

Om het persoonlijke te benadrukken hechten we veel waarden aan ons vaste team. Het team bestaat uit pedagogisch medewerkers Elles, Cindy, Corrie, Betsie, Marloes, Lizzy, Nicole, Fenna en Ivon. Zij werken op vaste dagen op de groep. Alle medewerkers beschikken over een relevant mbo- of hbo-diploma en zijn gekwalificeerd conform de richtlijnen van de GGD. Tevens beschikken we over een BHV en kinder EHBO-diploma en volgen we structureel bijscholingen op gebied van pedagogisch handelen. Vanaf 2019 wordt er structureel een pedagogisch coach ingezet om medewerkers te coachen en te laten groeien in hun vakbekwaamheid.

Tot slot is kinderdagverblijf ’t Egeltje een erkend leerbedrijf. Een stagiaire wordt zorgvuldig gescreend en intensief begeleid door onze vaste medewerkers. Een stagiaire staat minimaal 2 dagen per week op de groep.

Tijn (3)
"Bij ’t Egeltje kun je echt fijn spelen"