default-header
Home Kinderopvang

Kinderopvang

Met veel persoonlijke aandacht, liefde en geborgenheid verzorgen wij dagopvang voor maximaal 12 kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. Bij kinderopvang ’t Egeltje laten we ze de wereld ontdekken en delen met elkaar. In een veilige en uitdagende omgeving kunnen kinderen lekker spelen en ravotten. Het liefste gaan we elke dag naar buiten, de seizoenen ervaren en kennismaken met de natuur.

De kinderen worden opgevangen in een (verticale) groep met vaste medewerkers op vaste dagen. Dat zorgt ervoor dat ze genieten van een veilige en vertrouwde groep. Kinderen van verschillende leeftijden spelen, leren en ontwikkelen samen. De kleintjes leren van de grotere kinderen, het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling en komt sociale vaardigheden ten goede. Kinderen leren rekening te houden met elkaar en hun omgeving.

Kinderopvang ’t Egeltje beschikt over een kindvriendelijke opvangruimte en natuurtuin. Binnen zijn er verschillende speelhoekjes, waaruit de kinderen kunnen kiezen. Denk aan een poppenhoek, bouwplaats en leeshoek. Ook is er een aparte speelhal en aansluitend een uitdagende natuurtuin. In de tuin is een zandbak, trampoline, moestuin en dierenweide. Ook mogen kinderen buiten slapen in een van onze speciale buitenbedjes.

We adviseren om je kind minimaal twee aaneengesloten dagdelen per week naar het kinderdagverblijf te brengen. Op deze manier krijgt je kind de kans zich veilig te voelen in onze omgeving.

Ilse (28)
"Een kleinschalig en super verzorgd kinderdagverblijf"